Blog

Google Ads Web Sitesi Önemi

Google Ads Web Sitesi Önemi

Google Ads reklam modellerinin tamamında, anahtar kelimelerinizin kalite puanı reklam bütçenize çok büyük destek sağlar, reklamlarınızın rakiplerinizden daha üst konumda olmasına ve daha düşük maaliyetle etkileşimler almanıza olanak sağlar.


İla Portal Cms sistemi google reklam modellerinde reklam alaka düzeyi, açılış sayfası deneyimi alanında kalite puanlarınızı artıracak modelleme de kurgulanmıştır.

Beklenen tıklama oranı altında bile kalsa reklamlarınız kalite puan ortalamanızı 10 üzerinden 7 de tutabileceğiniz alt yapıda web sitenizi bugun açın.

Reklam maaliyetlerinizi en aza indirin, daha üst konumda reklamlarınız gösterilsin, çok daha az reklam ücreti ödeyin.


Google reklam verenlerin sayısı her geçen saniye artarak devam ediyor, bu durum maaliyet artırırken rekabet etmeniz için bir çok nedene odaklanmanız gerektiğinin de habercisi oluyor. Bu nedenle en büyük etken reklam anahtar kelimelerinizin kalite puanıdır. Kalite puanınız düşükse rakiplerinizin 2 katı teklif bile verseniz rakiplerinizin aldığı verimi alamıyor olabilirsiniz. İla Portal ile kurulmuş web siteniz sayesinde rakiplerinizin tekliflerinin daha altında daha çok etkileşim almanız mümkün.


Daha kapsamlı Ads hesabınızın incelenmesini mevcutta ki web sitenizin incelenmesini ve size özel web sitesi tasarlanması konusunda destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.

Blog

Son Yazılar

Google Ads reklam modellerinin tamamında, anahtar kelimelerinizin kalite puanı reklam bütçenize ..
Devamını Oku
Web sitesi olan bir firma ürün ve hizmetlerini daha çok kitleye tanıtabilir. Sergilemek istedi..
Devamını Oku
Günümüzde şirketlerin dijital dünya da yerini almama gibi bir durumu zorunlu hale geldi. Etkil..
Devamını Oku
Markanızı, firmanızı tanıtmak rakiplerinize fark yaratarak iş trafiğinizi artırmak, müşterilerin..
Devamını Oku

Lojistik teması adana şehrinden satın alındı. 1 saat önce   Onaylandı

İletişime Geç